18 December 2010

kata kata berbisa

Assalamualaikum..

da lame x blogging
tade idea da
ayt byase
kalo aku share pape yg besh kat sni pon bkan nye ade orang orang orang nk bace kn
korang korang yg kachak dan jelita ni je la yg rajen mmbace nye kn
ermm..
kate kate sorang inasn tu mampu mmberi ksan atao impak yg kwat kps kite
if
they were really special 4 us
x kire la kite suke dya ke, syng ke, even kite benci dya pon
sume tu kategori spesel
ya bcoz, they different wif d others
lantak korang la nk trime ke x
tapy sgale ape yg insan insan tu katekn kat kite
prasaan serta emosi kite akn bruba
walaopon bende tu kicik cinenot
tu la masalah yg aku cube nk singkirkan skang ni
ade jgak aku cite kat sahabat aku psl masalah aku ni
tapi aku x crite masalah pe, juz mentioned dat i've got some problem
dya pon nasihat la cam aku tensen sbb kne mara same cekgu
bole la, kire mmbntu la tu
cite mule mule nye
aku rase cam aku da jato aty same dya
so aku mem'blah'kan la diry spaya tidak tjrumus ke kancah couple
ha..
tapy ttibe plak dya contact aku
n dya ade 'ckp' somethin
dan kesan nye aku rase sapay skarang
(smenjak bulan lpas)
effectnye tlalu kwat
bkan pe, dya cam bwat janji dgn aku
date ke, erk !
so aku asyik te pk bende tu je
ya Allah..
aku rase tade soang pon kwn yg fhm situasi aku dgn dya skang ni
dan ksimpulan nye
tade sape dpt tolon kecuali Allah SWT
dan insan yg btol btol nk mnolong
ape aku btol btol jato cinte ke ni





adoih..
*o*'\

2 comments:

Siti_Acu...zZz said...

BETUL KATA ANDA... sukar utk membuat org lain memahami masalah kita walaupun kita sudah menjelaskan kepada dia dr A ~ z... so reason nya. setiap org ada ujian yg tersendiri..ujian yg hanya org tu saja yg mampu menghadapinya... Allah pun ada ckp...( surah n ayat ke berapa aku tak ingat)Aallah takkan bg ujian yg seorg hamba itu tak mampu tempuhinya...

nazrin izhar said...

terima kasih..walaupun post ni agak da lame tapi ada jugak yang sudi membace..(wah, terharu)
alhamdulillah, dia dah xde ape2 dah skang ni, everything's under control..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...